Spaanse camping zet zich in voor betere toekomst kinderen

Dit jaar viert de Verenigde Naties de twintigste editie van de Internationale Dag Van Het Gezin. Tijdens deze jaarlijks terugkerende viering op 15 mei vraagt de internationale organisatie aandacht voor de vele uitdagingen waar gezinnen wereldwijd mee kampen. De zware economische crisis van de afgelopen 6 jaar heeft er in Spanje voor gezorgd dat de armoede onder gezinnen enorm is toegenomen. Bovendien ontvangen stichtingen die zich actief voor deze gezinnen inzetten steeds minder overheidssubsidies waardoor zij steeds vaker afhankelijk zijn van privédonaties.

Een camping in Malgrat de Mar besloot in 2013 om hier iets aan te doen door 1 euro van elke via de eigen website geboekte overnachtingen aan de Stichting IReS te doneren. Gedurende het eerste jaar van de campagne wist de camping een totaalbedrag van € 1.823 voor het project Casal en Família bij elkaar te krijgen. Hierdoor kon dit project ook na september 2013 worden voortgezet. Vanwege het behaalde succes besloot Camping La Tordera ook dit jaar geld te doneren. Extra schenkingen kunnen worden gedaan via www.campinglatordera.com.

Lees ook:Spaanse camping biedt arme kinderen kans op betere toekomst
Lees ook:Montroig Camping Resort: camping van het jaar 2013
Lees ook:Spaanse camping komt met menu voor viervoeters
Lees ook:15 campings in Spanje krijgen de titel BestCamping 2014
Lees ook:Kevin Spacey vecht voor Niemeyer Centre in Avilés

Eén reactie op “Spaanse camping zet zich in voor betere toekomst kinderen

  1. Emilio

    Groote onzin het zijn bies beuken die alles laten slingeren

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.