Cruisetoerisme groeiende in Spanje

Het gaat goed met het cruisetoerisme in Spanje. Steden als Barcelona, Alicante en Palma de Mallorca ontvangne steeds meer cruiseschepen. In het eerste kwartaal van dit jaar nam het aantal toe met 29 procent. Meer dan 1,32 miljoen toeristen bereikten Spanje aan boord van een schip. In totaal ontvingen de Spaanse havens in drie maanden tijd 661 cruiseschepen. De belangrijkste bestemming is Barcelona, gevolgd door de Balearen. Daarna volgen Valencia en de Canarische Eilanden.

Lees ook:Hoe zit het met de Spaanse salarissen?
Lees ook:Barcelona populairste stad voor stedentrip
Lees ook:Extra vluchten naar de Canarische Eilanden
Lees ook:Recordaantal toeristen in hotels in Barcelona
Lees ook:Dag van de Canarische Eilanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.