Gezocht: nieuwe Spanjeblogger

Door omstandigheden en veranderingen verschijnen er op dit moment geen nieuwe berichten op deze blog. Onze excuses hiervoor.

Voor zowel Spanje.blog.nl als voor Barcelona.blog.nl wordt gezocht naar een redacteur om de werkzaamheden over te nemen. Heb je interesse? Grijp dan je kans en word de nieuwe blogger voor een van deze beide blogs.

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet, wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers en wil je er ook een zakcentje mee verdienen? Begin dan je eigen blog op blog.nl en maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten! Je volgt al het nieuws over Span e en/of Barcelona, je weet het in een context te plaatsen en er zodanig over te bloggen dat er reacties van bezoekers komen. Er ontstaat daardoor een community op je blog van bezoeker die je interesse delen.

Hoe meer artikelen je schrijft, hoe meer bezoekers je blog zal trekken en hoe meer opbrengsten je blog zal hebben. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Reacties graag zo spoedig mogelijk en naar [email protected] o.v.v. Spanje blogger/Barcelona blogger. Geef aan waar je passie voor Spanje/Barcelona uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt. Reageer alleen als je zeker weet genoeg tijd te hebben om dagelijks artikelen te schrijven.

De redactie heeft de afgelopen jaren met heel veel plezier aan deze blog gewerkt en bedankt alle lezers voor hun betrokkenheid.
¡Saludos!

Lees ook:Spaanse oma oudste blogger wereldwijd
Lees ook:Spanje.blog.nl blogt even rustig aan
Lees ook:Hyves op zijn Spaans
Lees ook:Alhambra opnieuw populairste highlight in Spanje
Lees ook:19 oktober: Hollandsche Dag langs de Costa Blanca

4 reacties op “Gezocht: nieuwe Spanjeblogger

 1. Denise

  Ik heb ‘m op twitter gedeeld. Succes!

    /   Beantwoorden  / 
 2. corrina kruis

  Zijn jullie nog steeds op zoek naar een Spanjeblogger?

  Zo ja dan hoor ik graag van jullie via mijn e-mail.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.