15 campings in Spanje krijgen de titel BestCamping 2014

15 campings in Spanje mogen zich dit jaar ANWB BestCamping noemen. Zij krijgen die titel van de ANWB en de Duitse zusterclub ADAC. Het zijn campings die in de campingclassificatie het maximale aantal van vijf sterren scoren, kampeerparadijzen uit het topsegment met veel voorzieningen. De hoogste plaats hebben de Spaanse campings vooral te danken aan de mooie terreinen en de vele voorzieningen. De 15 campings in Spanje met de titel ANWB BestCamping 2014 zijn Camping Internacional La Marina (La Marina), Camping Les Medes (L’Estartit), FKK Camping El Templo del Sol (L’Hospitalet de l’Infant), Playa Montroig Camping Resort (Mont-roig), Camping La Torre del Sol (Mont-Roig), Cypsela Resort (Platja de Pals), Camping L’Amfora (Sant Pere Pescador), Camping La Ballena Alegre (Sant Pere Pescador), Camping Las Dunas (Sant Pere Pescador), Yelloh! Village Mas Sant Josep (Santa Cristina d’Aro), Camping Resort Tamarit Park (Tarragona), Camping El Delfin Verde (Torroella de Montgrí) en Camping Vilanova Park (Vilanova i la Geltrú).

Lees ook:Spaanse camping van het jaar
Lees ook:Winterkamperen aan de Costa Daurada
Lees ook:Montroig Camping Resort: camping van het jaar 2013
Lees ook:Vernieuwde website campingspecialiteit ACSI
Lees ook:Bezoek de belangrijkste Catalaanse monumenten op Google Street View

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.