Colofon

Liefhebbers van Spanje kunnen sinds september 2007 terecht op Spanje.blog.nl, een nieuwsblog én online magazine dat alle ins en outs over het zonnige Spanje brengt.

Spanje.blog.nl is bedoeld voor toeristen, liefhebbers van Spanje en Nederlandstaligen die in het Iberisch land wonen. Spanje.blog.nl wordt verzorgd door Annebeth Vis, woonachtig in Barcelona. Annebeth schrijft als freelance journalist voor verschillende Nederlandstalige media en uitgevers en ook houdt zij Barcelona.blog.nl bij. Sinds juni 2010 is zij werkzaam bij Jacobs&Vis, een communicatiebureau dat communicatie en communicatieadvies aan Nederlandstalige ondernemers in Spanje en in Nederland biedt.

Volg Annebeth ook op Twitter: annebethvis

In 2011 trok de blog zo’n 13.000 unieke bezoekers per maand, die samen zo’n 19.000 pageviews voor hun rekening namen.

Deze blog maakt deel uit van het netwerk van professionele themablogs van Blog Online, dat in juni 2005 van start ging. In 2011 trok het netwerk maandelijks zo’n 3,7 miljoen bezoekers.

Annebeth is te benaderen via: annebeth[apenstaartje]jacobsenvis[punt]com

Wilt u adverteren op Spanje.blog.nl? Bel dan +31 (0)20 4459931. Of neem contact op via marketing[apenstaartje]blog[punt]nl. Kijk ook op Blog.nl > Adverteren.