Barcelona’s Beste Appartementen: Citysiesta

Citysiesta is een familiebedrijf dat werd opgericht in het jaar 2000 en zijn roots heeft in Barcelona. Hoewel de appartementenverhuur de afgelopen jaren flink is uitgebreid naar andere Europese steden, blijft het karakter van het familiebedrijf ongeschonden. Voor ouders Jakob en Gláucia en dochter Saskia staat een zo goed mogelijke service op de eerste plaats. Daarom zijn zij zeven dagen per week 24 uur per dag bereikbaar voor hun gasten. Ze bieden appartementen op diverse locaties voor ieder publiek: van zonaanbidders die overdag aan het strand liggen en ‘s avonds lekker uit eten gaan tot toeristen die op zoek zijn naar een luxueus onderkomen. Het zijn stuk voor stuk locaties waar je bij uitstek de lokale sfeer kunt proeven. Via de website kun je persoonlijk advies vragen en vanaf zeven nachten geldt een korting. Je kunt ook in Sevilla terecht bij Citysiesta. www.citysiesta.com

Lees ook:Met trendy cava het nieuwe jaar in
Lees ook:Barcelona’s Beste Appartementen: You Stylish
Lees ook:Een Madrid waar je rillingen van krijgt…
Lees ook:Slaap lekker in Valencia
Lees ook:Weer of geen weer, de paasweek staat voor de deur

2 reacties op “Barcelona’s Beste Appartementen: Citysiesta

  1. Herna

    Mooie website,redelijke prijzen maar of ze 7 dagen per week 24 uur beschikbaar zijn? De tijden dat ze telefonisch bereikbaar zijn is echt niet 7 dagen en 24 uur.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.