Spaanse camping komt met menu voor viervoeters

Nadat op diverse plekken in Spanje badplaatsen besloten stranden toe te wijzen aan honden, komt een camping langs de Costa Brava nu zelfs met een speciaal menu voor viervoeters. Het gaat om de camping Castell Mar in Castelló d’Empúries. In het campingrestaurant kunnen baasjes een gerecht kiezen uit het gewone menu, maar is er ook een speciaal menu voor honden. Op de camping is het al jaren toegestaan om de huisdieren mee te nemen, iets wat niet overal in Spanje gebruikelijk is. Volgens de camping is er steeds meer vraag naar menu’s voor honden.

Lees ook:Zo gaat dat in Spanje: huisdieren
Lees ook:Crisismenu: 1 euro per persoon per dag
Lees ook:120.000 huisdieren aan hun lot overgelaten
Lees ook:Rel over moslimmenu’s in trein
Lees ook:Freixenet komt met speciale dessertcava

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.