Montroig Camping Resort: camping van het jaar 2013

De ANWB verkoos Montroig Camping Resort tot camping van het jaar 2013. De kwalitatieve faciliteiten en diensten maken deze oudste camping van de Costa Dorada tot de ‘Beste Verwencamping’. Van mooie staanplaatsen aan het strand tot luxe bungelows.

In totaal kunnen er 5000 gasten overnachten. De bungelows zijn ruim en intiem, luxe en comfortabel en zeer gezellig. Deze camping heeft voor iedereen wat te bieden. Gezinnen met kleine of grote kinderen of stelletjes, iedereen kan zich hier vermaken. Wil je meer informative over deze camping? Kijk dan op hun website.

Tekst: Sophie Schiphorst

 

Lees ook:El Día E: De dag van de Spaanse taal
Lees ook:De pelgrimstocht tijdens Pinksteren
Lees ook:Spaanse camping zet zich in voor betere toekomst kinderen
Lees ook:Restaurantweek in Valencia
Lees ook:PortAventura heeft hoogste glijbaan in Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.