Categorie: "Advertorial"

Goedkoop shoppen bij Lefties

Foto: juanpol

Foto: juanpol

Nog snel even een goedkope outfit scoren voor het uitgaan? Ga dan naar Zara Lefties in Madrid. De Spaanse modeketen verkoopt hier veel kleding met hoge kortingen. Op het eerste gezicht ziet er misschien wat rommelig uit, maar wie zoekt zal vinden.

In de rekken hangt kleding van een seizoen terug of met kleine foutjes. Denk er dus wel aan voordat je dat jurkje koopt dat Zara kleine foutjes of eventuele beschadigingen, zoals een ontbrekende knoop, niet meer voor je zal herstellen. Maak je voor de rest geen zorgen: de kleding die hier hangt is nooit eerder door iemand gedragen. Hartstikke nieuw dus.

Digitale handtekeningenactie Park Güell

Park-Guell-WikiDe website Change.org is een actie gestart tegen de plannen van gemeente Barcelona om voor het Park Güell toegangsgeld te vragen. Tot nu toe zijn er ongeveer 50.000 digitale handtekeningen verzameld.

Bezoekers van het Park Guëll, ontworpen door de beroemde Spaanse architect Antoni Gaudí, gaan vanaf oktober 2013 entree betalen om het park in te mogen. Waarschijnlijk zal een kaartje tussen de vijf en tien euro gaan kosten. Voor buurtbewoners blijf het park gratis en inwoners van Barcelona krijgen korting.

ADV: Familievakantie Madrid

Hoewel Madrid waarschijnlijk niet de eerste gedachte zal zijn bij een familievakantie, heeft de stad ook voor kinderen veel te bieden. Vooral als je buiten het hoogseizoen om deze stad wilt bezoeken, is het een perfecte plaats om een aantal leuke dagen te beleven.
Om je stadsavontuur te beginnen, is de Plaza Mayor de ideale plaats. Dit plein,
gelegen in het hart van Madrid brengt hele verhalen aan geschiedenis en historie met zich mee. De omliggende gebouwen stammen uit de 18e eeuw en vroeger diende het plein als strafcenter voor mensen die werden beschuldigd van hekserij en voor mensen die niet gehoorzaamden.