Betalen voor het tomatenfestival van Buñol

Voor het eerst in de geschiedenis van het beroemde festival La Tomatina in het Spaanse Buñol, moeten bezoekers deze zomer betalen om het mee te mogen maken. De reden hiervoor is het enorme aantal bezoekers dat tijdens de afgelopen edities op het festival afkwam en dat de gemeente wil terugdringen. Kaarten kosten 10 euro en er zullen er 20.000 worden verkocht. Dit jaar vindt het festival, dat voornamelijk draait om het gooien met tomaten, plaats op 28 augustus.

Lees ook:La Tomatina: tomaten gooien in Buñol
Lees ook:Betalen om tomaten te gooien in Buñol?
Lees ook:De Grand Prix van Spanje vlak bij Barcelona
Lees ook:Muziek en dans in de grotten van Nerja
Lees ook:Illegale kaartverkoop GP Valencia

Eén reactie op “Betalen voor het tomatenfestival van Buñol

  1. Tessa

    Hi iedereen,

    Ik werk momentueel voor een bedrijf dat busreizen naar La Tomatina organiseert! Dus mocht je zin hebben in een leuk feestje, ga dan mee! http://stoketravel.com/trips/latomatina/ als je de code Vodka gebruik krijg je ook nog eens onbeperkt gratis bier een sangria.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.