Gemiddeld een 7,92 voor Spaanse hotels

Engelse, Duitse, Franse, Italiaanse en Noord-Europese toeristen geven de Spaanse hotels gemiddeld een 7,92 als rapportcijfer. Dat blijkt uit de Index voor Online Reputatie van Vivential Value. Het bedrijf heeft 112.000 meningen die online werden achtergelaten geanalyseerd en in kaart gebracht. Hieruit blijkt dat de Britten de Spaanse hotels het best kunnen waarderen met een cijfer van 8,16. Daarna volgen de Duitsers (8,02), de Fransen (7,89), de Italianen (7,85) en uiteindelijk de Noord-Europeanen (7,78).  De cijfers zijn gebaseerd op de locatie, de hygiëne, de service en de prijskwaliteitverhouding.

Lees ook:Immigrantenaantallen blijven groeien
Lees ook:Beste bedpartners zijn de Spaanse mannen
Lees ook:Recordaantal toeristen in hotels in Barcelona
Lees ook:Tripadvisor onderscheidt Spaanse Paradores-hotels
Lees ook:Toerisme in Spanje groeit een beetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.