Tripadvisor onderscheidt Spaanse Paradores-hotels

De online reiscommunity Tripadvisor heeft dit jaar van 62 van de ruim 90 Spaanse Paradores hotels in het hele land een kwaliteitscertificaat van Excellentie 2012 uitgereikt. Dit gebeurde nadat de afzonderlijke hotels langer dan zes maanden uitzonderlijk goed scoorden op de site.

Slechts 10% van de hotelaccomodaties ter wereld maakt kans op deze eervolle onderscheiding. Pas wanneer de hotels ruim zes maanden achtereen een uitzonderlijke score (min. 4 van de 5 sterren) behalen, komen ze in aanmerking voor deze kwaliteitsonderscheiding.

Tripadvisor is de grootste reissite ter wereld en beoordeeld toeristische bestemmingen, bezienswaardigheden, hotels en restaurants aan de hand van persoonlijke reacties van reizigers uit de hele wereld. Reizigers kunnen naast hun ervaring, ook foto’s delen in de reizigerscommunity. Met deze onderscheiding erkent Tripadvisor de kwaliteit en excellente service van deze historische panden die dienst doen als hotels.

Paradores de Turismo is een hotelketen van ruim 90 kwaliteitshotels door heel Spanje, behalve de Islas Baleares. Het hotelketen- bekend vanwege haar historische, culturele, of artistieke waarde en gastronomische hoogtepunten- bestaat sinds 1928.

Lees ook:De beste Spaanse hotels volgens TripAdvisor
Lees ook:De beste hotels in Spanje volgens Tripadvisor
Lees ook:Hotel of museum?
Lees ook:Boeken op het strand van Benidorm
Lees ook:Gemiddeld een 7,92 voor Spaanse hotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.