Belgische doet aangifte pesten dochter

De moeder van een 13-jarig meisje uit Torrevieja heeft bij de Guardia Civil aangifte gedaan van pesterijen op school gericht tegen haar dochter. De vrouw is een uit België afkomstige inwoonster van Torrevieja.

Volgens de verklaring van de moeder is haar dochter al sinds december vorig jaar het mikpunt van pesterijen van klasgenootjes. Niet alleen wordt zij gepest op school, ook zouden in de omgeving van de woning van de familie verschillende beledigende leuzen op de muren zijn verschenen. De moeder heeft inmiddels contact gehad met de schooldirecteur over de kwestie.

Uit de aangifte blijkt dat de moeder het meisje intussen ook naar de kinderarts heeft gebracht, omdat er naast pestgedrag ook sprake zou zijn geweest van lichamelijk geweld. Het zou gaan om twee voormalige vriendinnen van het meisje die haar voortdurend pesten, bedreigen en aanvallen, zowel op school als op straat.

De moeder van het meisje heeft uiteindelijk besloten om aangifte te doen, nadat enkele weken geleden in Seseña een 13-jarig meisje door een klasgenootje om het leven was gebracht. Ze wil niet dat het zover komt. Volgens de moeder heeft haar dochter moeite met slapen en is zij bang om alleen de straat op te gaan of om naar school te gaan. ‘Ze voelt zich vernederd en heeft last van hoofdpijn en misselijkheid. Dit moet stoppen’, aldus de bezorgde moeder.

Lees ook:10-jarig meisje baart kind
Lees ook:Hoofddoekincident roept discussie op
Lees ook:School serveert moslimvriendelijke maaltijd
Lees ook:Na Madeleine nu Mari Luz…
Lees ook:Foto´s onthuld van 10 jarige moeder en ex-vriend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.