10-jarig meisje baart kind

In het ziekenhuis van Jerez de la Frontera (Andalusië) heerst discussie nadat gisteren een meisje van amper tien jaar beviel van haar eerste kind. Het minderjarige meisje- van Roemeense afkomst- bleek al voor haar emigratie naar Spanje zwanger van het kind. De vader van het kind is ook minderjarig. Dat meldde de krant Diario de Jerez vandaag.

Zowel het kindje als haar jonge moeder verkeren in goede gezondheid. Volgens het ziekenhuispersoneel is de minderjarige moeder van het kindje erg tevreden met de geboorte van haar baby. Volgens haar is het in Roemenië gebruikelijk om jong kinderen te krijgen. Het meisje bleek voor vertrek naar Spanje al samen te wonen met de vader van het kind.

Het medisch personeel van het ziekenhuis is ronduit verbaasd over de uitspraken van het kind. Het ministerie van sociale zaken van Andalusië bekijkt momenteel of beide minderjarigen onderdak kunnen krijgen bij de familie van de 10-jarige moeder. Getwijfeld wordt of de moeder en haar familie wel in staat zijn om voor de baby te zorgen.

Lees ook:Foto´s onthuld van 10 jarige moeder en ex-vriend
Lees ook:Baby wordt geboren tijdens helicoptervlucht
Lees ook:Stierenrennen met tienjarige bestraft
Lees ook:8 maanden zwangere vrouw opgepakt met 1 kilo cocaïne in haar maag
Lees ook:Moeder vindt dochter: eerste zaak van ‘babyroof’ opgelost

Eén reactie op “10-jarig meisje baart kind

  1. Devil157

    Heb nog nooit zo iets gelezen als dit, erg jong

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.