Foto´s onthuld van 10 jarige moeder en ex-vriend

Op het eerste gezicht is de foto niet meer dan een romantische foto van een jong stel dat elkaar eeuwige trouw beloofd als eerste grote liefde. De jongen en het meisje kijken verliefd in de camera. Het meisje slaat haar armen om haar geliefde heen. Maar de waarheid ligt een stuk ingewikkelder. De Engelse digitale krant Mail Online is de eerste in het onthullen van exclusieve foto´s van de 10-jarige Roemeense moeder, die eind oktober haar kind kreeg in het ziekenhuis Jerez de la Frontera in Andalusië.

Op de foto staat de 10-jarige Elena Chritescu samen met haar 13 jarige ex-vriend Gheorghe Mecic. Ze is hier net drie maanden zwanger en ziet er uit als een puber. Volgens officiële bronnen werd Elena in April 2000 geboren. Elena beviel onlangs van haar dochtertje Nicoleta. Het stel is niet langer samen. Elena en Gheorghe zijn samen grootgebracht bij hun grootmoeder, Petra Tiberie, in de Roemeense hoofdstad Boekarest, nadat haar moeder het land uitgevlucht was vanwege de heersende armoede.

Olimpia, de moeder van Elena, vertrok naar Zuid-Spanje om geld te verdienen. Ze kwam regelmatig op bezoek in Boekarest, maar keerde telkens terug naar Spanje om geld te verdienen. Toen Olympia´s zus Florina ook naar Spanje ging om te werken, liet zij haar zoontje Gheorghe achter bij dezelfde grootmoeder. In de steek gelaten door hun moeder zochten neef en nicht troost bij elkaar. Het is onduidelijk wanneer de kinderen een relatie begonnen.Grootmoeder zegt niets van de relatie te weten, alhoewel de gevolgen van de zwangerschap steeds duidelijker werden.

Toen moeder Olympia eenmaal doorhad dat haar dochter zwanger was, liet ze het jonge stel samenwonen als man en vrouw. Elena en Gheorge waren elkaars eerste liefde. Ze waren van plan het kind samen groot te brengen. Toen Elena op het punt stond haar kind te krijgen, nam Olympia haar kind mee naar Spanje, waar het 10-jarige kind haar dochter kreeg in het ziekenhuis van Jerez de la Frontere op 26 oktober jongstleden. Gheorghe bleef achter in Roemenië.

Het is de bedoeling dat Elena en haar baby Nicoleta in Spanje blijven, omdat de relatie tussen Elena en Gheorge, de 13-jarige vader van het kind, om onduidelijke redenen voorbij is. Op dit moment logeren moeder Elena en dochter Nicoleta in Spanje bij kennissen. De familie hoopt het schandaal rondom de geboorte van het 10-jarig kind zo te sussen.

Spaanse autoriteiten buigen zich dit moment over de vraag of ze de baby Nicoleta onder hun hoede moeten nemen. Afgelopen zaterdag onderzochten Spaanse sociale werkers de wooncondities van Olympia en haar dochter. De familie ontkent bedelaar te zijn en te profiteren van de sociale services van de Spaanse staat. Alhoewel de familie wel bekend staat om haar grote schulden. Olympia doet er alles aan om in Spanje te blijven. De Spaanse autoriteiten stellen de familie voor om terug naar Roemenië te gaan.

Lees ook:10-jarig meisje baart kind
Lees ook:Uit de boekenkast: Kom in mijn leven
Lees ook:Moeder vindt dochter: eerste zaak van ‘babyroof’ opgelost
Lees ook:Stierenrennen met tienjarige bestraft
Lees ook:Baby wordt geboren tijdens helicoptervlucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.