Spanje.blog.nl blogt even rustig aan

Vanwege grote projecten en drukke dagen worden momenteel op Spanje.blog.nl sporadisch nieuwe berichten geplaatst en niet meer dagelijks, zoals de trouwe lezers gewend zijn. Over een paar maanden komt daar als het goed is weer verandering in, maar voorlopig verwijst Spanje.blog.nl voor het alledaagse nieuws uit Spanje door naar www.spanjevandaag.com. Barcelonaliefhebbers kunnen wel gewoon terecht op Barcelona.blog.nl. De berichtgeving zal overigens niet geheel verdwijnen: voor de allerleukste vakantienieuwtjes, de rubriek Onder de Spaanse zon en andere typisch Spaanse aangelegenheden kun je op Spanje.blog.nl nog steeds regelmatig terecht. Heb je zelf interesse om mee te werken aan Spanje.blog.nl, mail dan naar [email protected]

Lees ook:Vrije vogels in Barcelona
Lees ook:Spanje.blog.nl: dé blog over alles wat Spanje Spaans maakt
Lees ook:Spanje.blog.nl bestaat een jaar!
Lees ook:Gezocht: nieuwe Spanjeblogger
Lees ook:Mijlpaal voor Spanje.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.