19 oktober: Hollandsche Dag langs de Costa Blanca

Voor de tweede keer wordt deze maand in La Nucía De Hollandsche Dag georganiseerd, een commerciële beurs waar meer dan 70 Nederlandse en Vlaamse bedrijven aan deel zullen nemen.

De beurs vindt plaats op zaterdag 19 oktober op het gemeentelijke paviljoen Camilo Cano in La Nucía. De toegang tot de beurs is gratis voor bezoekers. Verwacht wordt dat tijdens deze tweede editie het aantal bezoekers van 2.000 dat vorig jaar gehaald werd, wordt overschreden. Bezoekers kunnen bovendien gebruikmaken van gratis transport naar het terrein.

Afgelopen week werd het initiatief officieel aan de media gepresenteerd door Erik de Haan, vertegenwoordiger van de Nederlandse Business Club Costa Blanca (NBCCB), Bart Gommans, wethouder Buitenlandse Inwoners in La Nucía, en Bernabé Cano, burgemeester van La Nucía.

De dag zal beginnen om 10.00 uur en duren tot 18.00 uur. Naast de diverse informatieve stands, zullen er ook andere activiteiten plaatsvinden, waaronder sportieve activiteiten, muzikale optredens, dans en een folkloristische Bulgaarse band.

De stands worden bestierd door bedrijven die hun basis hebben in de provincie Alicante en Spaanse ondernemingen die veel Nederlandse en Vlaamse klanten hebben, zoals de privéklinieken in Benidorm. Een groot aantal bedrijven is gevestigd in La Nucía. Bezoekers kunnen informatie krijgen rond de thema’s gezondheidszorg, verzekeringen, investeringen, juridisch advies, huis en inrichting, schoonheid en gastronomie.

Nieuw tijdens deze editie is de komst van Willem de Winter, bekend als presentator van het televisieprogramma Tussen kunst en kitsch. Degenen die thuis nog antiquiteiten hebben liggen of kunstwerken, kunnen deze tijdens De Hollandsche Dag laten taxeren. De kosten hiervoor bedragen 35 euro per object.

Lees ook:Dit jaar houdt crisis Feria de Mayo niet tegen
Lees ook:Vakantiebeurs in Valencia
Lees ook:Expomanga in Madrid
Lees ook:Apk-keuring kan voortaan in Spanje
Lees ook:Spanjeborrel op 21 mei

Eén reactie op “19 oktober: Hollandsche Dag langs de Costa Blanca

 1. Elizabeth

  Bezoekers kunnen bovendien gebruikmaken van gratis transport naar het terrein.???????????????????

  Verleden jaar zou er ook gratis transport/busje rijden en stoppen bij Super Content in Albir, dat is niet gebeurd, we hebben een taxi moeten nemen, wij waren niet de enige die meer dan een uur hebben gewacht op gratis transport/busje dat niet kwam opdagen.
  Waarom wordt er niet bekendgemaakt hoe de route van het gratis transport/busje is?, (als die rijdt) stopt die ook bij de (afgesproken) stopplaatsen? zo ja, dan zou het voor ons aantrekkelijk zijn om de beurs te bezoeken.
  Publiceer de route en tijden van het gratis transport/busje !!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.