Spaans leren met Wordlayer

Spaans leren kan op tal van manieren. Nieuw en helemaal 2012 is WordLayer, een tool waarmee je eenvoudig woordjes in een vreemde taal leert aan de hand van plaatjes en uitspraak. WordLayer kan op het web via wordlayer.com gebruikt worden en is als download beschikbaar in de AppStore voor iPhone en iPad. WordLayer biedt je de 2.000 meest gebruikte Spaanse woorden aan. Deze zijn georganiseerd in alledaagse thema’s, die op hun beurt weer verpakt zijn in modules van omstreeks 200 woorden, die op basis van de Europese niveaus voor het leren van een taal van het Common European Framework of Reference for Language Learning een bepaalde moeilijkheidsgraad kennen. Iedere taal heeft een gratis module en voor 79 eurocent koop je de premium modules bij.

Lees ook:Leer Spaans tijdens een onvergetelijke vakantie
Lees ook:Emigreren tips&tricks: Spaans voor ondernemers
Lees ook:Handige tip om Spaanse uitspraak te leren
Lees ook:Leer fluiten zoals op La Gomera
Lees ook:Een reis door de geschiedenis van de Spaanse taal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.