De Dutch Times: krant voor Nederlanders in het buitenland

Nederlanders in het buitenland hebben een nieuwe, eigen krant. De Dutch Times wordt zeven dagen per week per email bezorgd. Het is een uitgave van Dutchabroad.nl, een mediaorganisatie die is voortgekomen uit de Wereldomroep.

Dutchabroad.nl wordt hét netwerk voor Nederlanders buiten Nederland. Of het nu is om contact te houden met Nederland of met andere expats en emigranten. Met onze jarenlang opgebouwde kennis over emigreren, expat zijn en reizen, weet Dutchabroad.nl de weg. Via de site, social media, e-mailbulletins, WereldExpat Magazine en de Dutch Times blijven Nederlanders wereldwijd geïnformeerd.

Onze krant Dutch Times biedt zeven dagen per week het belangrijkste nieuws uit Nederland en de wereld. Ook schrijven we over alle aspecten van wonen en werken in het buitenland. Met aandacht voor Nederlands onderwijs voor expatkinderen en Nederlandse taal en cultuur. Ook recepten, puzzels, weerberichten en informatie van satellietzender BVN komen aan bod.

De Wereldomroep is eerder dit jaar gestopt met het informeren van Nederlanders in het buitenland. Enkele oud-medewerkers zetten de activiteiten online voort als Dutchabroad.nl. Wij volgen al het nieuws dat relevant is voor u. Vanuit de vertrouwde waarden van de Wereldomroep, met een eigen karakter en een nieuw gezicht.

Meer info: www.dutchabroad.nl/word-abonnee

Lees ook:Wereldomroep bespreekt dubbel paspoort in Expat On Air uitzending
Lees ook:Nederlanders in Buitenland voor regelzaken terecht bij Schipholbalie
Lees ook:Expats beginnen politieke partij
Lees ook:Tweede kamer wil dubbel paspoort behouden
Lees ook:Beste restaurant ter wereld draait verlies

3 reacties op “De Dutch Times: krant voor Nederlanders in het buitenland

  1. silver price

    Op elke Abonnementsovereenkomst tussen Dutchabroad.nl BV en de Abonnee en op en elke levering van Diensten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen voortvloeiende uit of verbandhoudende met de Abonnementsovereenkomst of de levering van Diensten worden in eerste instantie uitsluitend aanhangig gemaakt bij de bevoegde rechter te Amsterdam, tenzij dwingend recht anders voorschrijft.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Chris B

    Dutch Times is nu al failliet.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Annebeth Vis

    Ik heb het gelezen. Wel erg snel.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.