Feesten in Benicàssim

Het Internationale Festival in de Spaanse plaats Benicàssim begon in augustus 1995 en groeide uit tot een van de grootste evenementen in de Spaanse zomer. Alternatieve pop, rock en elektronische muziek neemt voor drie dagen het terrein in beslag en mensen uit het hele land en van over de grenzen komen hier hun tentjes opslaan en genieten van de optredens. Ook is er ruimte voor dans, theater, kunst en korte film. Het festival duurt van 12 tot en met 15 juli.

Lees ook:Muziek en dans in de grotten van Nerja
Lees ook:In première: Flamenco Flamenco
Lees ook:Sala Montjuïch: muziek en filmfestival in openlucht van Barcelona
Lees ook:Het Lowlands van Spanje
Lees ook:Dit weekend in Barcelona: Film&Cook festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.