Het Lowlands van Spanje

Het Benicássim-festival (FIB) in de Spaanse badplaats Benicássim  is vergelijkbaar met Lowlands, maar dan feest je direct aan het strand.De meeste feestgangers blijven langer dan een dag en slaan hun tentjes neer op het terrein. De line-up bestaat onder meer uit The Killers, Artic Monkeys, Kaiser Chiefs en Queens of the Stone Age. Naast optredens (pop, rock en elektronische muziek) worden er ook andere activiteiten georganiseerd, zoals modeshows, filmvertoningen en theater. Het festival vindt deze week plaats van 18 tot en met 20 juli.

Lees ook:Festivalhoppen in de Spaanse zomer
Lees ook:Feesten in Benicàssim
Lees ook:Festivalhoppen in Spanje
Lees ook:Festival Castell de Peralada
Lees ook:Bacardi Rocktronic Festival op Ibiza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.