Muziek en dans in de grotten van Nerja

Deze week vormen de beroemde grotten van Nerja in het zuiden van Spanje weer het podium van het Festival Internacional de Música y Danza Cueva de Nerja, een festival dat draait om muziek en dans. Het festival duurt van woensdag 24 juli tot en met zaterdag 27 juli en opent met een klassieke muziekconcert met het Salzburg Soloists String Quartet en muzikant Ferdinand Steiner. Op 25 juli is het de beurt aan het Victor Ullate Ballet, op vrijdag 26 juli treedt Pastora Soler op en op zaterdag 27 juli gitaarmeester Manolo Sanlúcar samen met het symphonieorkest uit Málaga. Kaarten kosten tussen de 25 en 40 euro.

Lees ook:Betalen voor het tomatenfestival van Buñol
Lees ook:Sala Montjuïch: muziek en filmfestival in openlucht van Barcelona
Lees ook:Halloweennacht in Madrileense dierentuin
Lees ook:Flamenco Festival Rotterdam
Lees ook:La Tomatina: tomaten gooien in Buñol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.