Illegale kaartverkoop GP Valencia


Nog anderhalve maand en dan vindt de Grand Prix in Valencia voor het eerst plaats. Op 24 augustus wordt de allereerste editie gehouden en de kaarten zijn populair, want het belooft een spectaculaire race te worden: in Valencia is net als in Monaco sprake van een stratencircuit. In Spanje is de illegale doorverkoop van kaarten reeds op gang gekomen. Online gebeurt dat soms op een sluwe manier: omdat het illegaal is om kaarten (duurder) door te verkopen, worden items als een pen of een paperclip aangeboden voor honderdenof zelfs duizenden euro's, met de entreekaarten er gratis bij.

Lees ook:De jeugdbeweging in Valencia: la ruta de bakalao
Lees ook:Online shoppen bij Zara
Lees ook:De dodelijkste stier van Spanje
Lees ook:8 miljoen euro fraude entreekaarten Alhambra
Lees ook:Meeste salaris in Baskenland en Catalonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.