Vier voetbalklassiekers op een rij: Real Madrid – FC Barcelona

Maar liefst vier keer treffen aartsrivalen Real Madrid en FC Barcelona elkaar deze maand op het veld. Komend weekend vindt de eerste wedstrijd plaats. Op zaterdag treffen de twee clubs elkaar in het kader van de Spaanse liga. Op dit moment bedraagt het puntenverschil tussen de beide clubs 11 punten. Een week later, op 20 april, treffen ze elkaar in Valencia om de Copa del Rey te betwisten. En op 27 april en 3 mei staan de halve finales van de Champions League op het programma. Een spannende maand dus voor voetballiefhebbers.

Lees ook:De laatste, clásico nummer 4
Lees ook:Voetbal: Barcelona is door voor de Champions League
Lees ook:Real Madrid ligt eruit
Lees ook:Real Madrid op 7 punten achter FC Barcelona
Lees ook:Barcelona met bus naar wedstrijd tegen Inter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.