Spaanse wielrenner Flecha verlaat Rabobank team

De Rabobank-formatie zal het na dit seizoen zonder de Spanjaard Juan Antonio Flecha moeten stellen. Flecha heeft aangegeven dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging en heeft een contractaanbieding van Rabobank naast zich neergelegd. Flecha behoort in het peloton tot de aanvallers. In 2003 won hij een etappe in de Tour de France, in 2004 het Kampioenschap van Zürich. In 2006 stapte hij over naar de Rabo-wielerploeg. Flecha: ‘Ik voelde me goed bij de ploeg. Nooit eerder heb ik zo lang bij een team gezeten. Het was altijd een optie om bij Rabobank te blijven. Ze hebben me ook echt een goed bod gedaan om er nog twee jaar aan vast te plakken. De enige reden waarom ik wegga is om een nieuwe uitdaging aan te gaan.’   Volgens de Telegraaf is de nieuwe Engelse formatie Team Sky geïnteresseerd in de Spanjaard.

Lees ook:Nadal doorstaat test in Montreal
Lees ook:Nadal bereikt halve finale
Lees ook:Eerste gekloonde vechtstier geboren
Lees ook:Vlaming onder de Spaanse zon
Lees ook:Spanje en Frankrijk zetten samen in tegen ETA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.