Monegros Desert Festival

Tienduizenden festivalgangers verzamelen zich aankomende zaterdag weer op een stukje Spaanse woestijn, Monegros genaamd, voor het grootschalige muziekfestival Monegros Desert Festival dat hier aanstaande zaterdag gehouden wordt. In the middle of nowhere (provincie Huesca en in de buurt van het stadjes Farga) genieten de liefhebbers van elektronische muziek, techno, hip-hop en drum ‘n base van concerten en optredens. Het festival, dat voor de negentiende keer plaatsvindt, is inmiddels hard op weg ook een begrip te worden buiten de Spaanse landsgrenzen. De locatie is natuurlijk erg bijzonder en je kunt er ook blijven kamperen. Hieronder de ‘aftervideo’ van vorig jaar.

Lees ook:Augustus cultuurmaand in Santander
Lees ook:Festivalhoppen in de Spaanse zomer
Lees ook:Flamenco Festival Rotterdam
Lees ook:Concertreeks in Real Alcázar in Sevilla
Lees ook:Jazz in Madrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.