Concertreeks in Real Alcázar in Sevilla

Gedurende de hele zomer zijn de prachtige tuinen van het Real Alcázar in Sevilla het toneel van concerten tijdens de Noches en los Jardines del Real Alcázar. De concerten zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Andalusische hoofdstad en zowel nationale als internationale namen staan nog tot eind augustus op de agenda. Dus ben je nog op zoek naar een bijzonder uitje voor een zwoele zomeravond, dan is dit zeker een aanrader.

Lees ook:Feest in Madrid: heilige maagd met de duif
Lees ook:Wijnfestival in Huesca
Lees ook:Zomerconcerten in Madrid
Lees ook:Augustus cultuurmaand in Santander
Lees ook:Ciudad Real voelt zich beledigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.