Slaap lekker in Valencia

De appartementen van Only-Apartments zijn ook een prima alternatief voor een hôtel. Met een appartement heb je niet alleen meer vrijheid en flexibiliteit, maar ook het gevoel dat je na een dagje slenteren of strand weer thuiskomt. Bovendien is een appartement huren bij Only-Apartments een stuk goedkoper dan een hôtel, zeker als je met je gezin op pad gaat. Zo reserveer je bij Only-Apartments in het laagseizoen al voor €30 een appartement met z’n vijven in hartje stad. Je hebt keuze uit meer dan 200 appartementen. Op de handige site kun je meteen zien wat er allemaal aanwezig is in het appartement dat je wilt huren. Je kunt ook selecteren op ‘terras’, zodat je verzekerd bent van je eigen plekje in de Valenciaanse zon. Er staan lekker veel foto’s bij alle appartementen, dus je kunt zien waar je terechtkomt. En door het commentaar van reizigers die je voorgingen, weet je wat de plussen en minnen van ieder appartement zijn. Only-Apartments heeft trouwens appartementen in heel Spanje, van La Coruña tot Almería en de Canarische Eilanden.

Lees ook:Overnachten tijdens een stedentrip in Valencia
Lees ook:Barcelona’s Beste Appartementen: You Stylish
Lees ook:Benidorm krijgt muziekhotel
Lees ook:Vakantie vieren in flat van Corry Konings
Lees ook:Nudistendorp in Catalonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.