Hoge opkomst presentatie Nedwork Magazine Barcelona

Maandagavond om 19.30 uur werd de eerste editie van het Nedwork Magazine van Nedwork Spain SL. gepresenteerd in Barcelona. De presentatie vond plaats in de sfeervolle conferentiezaal van businesscenter Gild International aan de Passatge Permanyer 5.

Dat het magazine een goed initiatief is, bleek wel uit de bijzonder hoge opkomst voor het nieuwe magazine voor Nederlandstalige ondernemers in Spanje. Zo´n kleine 60 genodigden en geïnteresseerden kwamen op de presentatie af, waaronder de Consulaat Generaal van Barcelona de heer Jan-Jaap van der Velde met zijn handelsdelegatie.

Barbara de Swaan, initiatiefneemster van het blad, nam het woord. Na een korte, maar krachtige presentatie over het hoe en waarom van het tijdschrift overhandigde ze een speciaal voor de gelegenheid gedrukte exemplaar aan de Consulaat Generaal van Barcelona. Ook bedankte ze haar compagnon Annebeth Vis, Managing Editor van communicatiebureau Jacobs& Vis voor de inspirerende samenwerking. “Annebeth en ik vullen elkaar goed aan. We leren veel van elkaars expertise”, vertelde Barbara enthousiast na afloop tijdens de borrel.

Het Magazine NEDwork spain is opgericht voor alle Nederlandse en Vlaamse ondernemers in Spanje en voorziet duidelijk in een bestaande behoefte. Het nieuwe medium brengt Nederlandstalige ondernemers in Spanje online met elkaar in contact. Daarnaast organiseert het regelmatig netwerkbijeenkomsten om ondernemers ook fysiek met elkaar in contact te brengen.

Voor degene die maandagavond verhinderd waren: het magazine is ook te lezen op de website NEDworkspain.com. Wie voortaan op de hoogte wil blijven van het magazine kan regelmatig naar deze webpagina terugkeren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid zich aan te melden via [email protected] om het tijdschrift direct per email te ontvangen. Dit adres kan tevens gebruikt worden om feedback en commentaar te leveren op het tijdschrift, evenals je aan te melden als Nederlandse ondernemer in Spanje. Mocht je interesse hebben om met je bedrijf te adverteren in het tijdschrift, heb je goede tips of wil je met jouw bedrijf voor het blad geïnterviewd worden. Schroom dan niet contact op te nemen via bovenstaand e-mailadres.

Lees ook:Hét magazine voor Nederlandstalige ondernemers in Spanje nu online!
Lees ook:NEDwork Spain en consulaat Barcelona organiseren Women in Business
Lees ook:Nieuw: magazine voor Nederlandstalige ondernemers in Spanje
Lees ook:Event voor Nederlandse vrouwelijke ondernemers in Spanje
Lees ook:NEDwork Spain Magazine nummer 2, nú online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.