Nieuw: magazine voor Nederlandstalige ondernemers in Spanje

Zoals sommige lezers inmiddels wel weten ben ik de afgelopen maanden druk bezig geweest om samen met Barbara de Swaan en een team van experts het nieuwe tijdschrift NEDwork Spain op te zetten. Op dit moment worden de allerlaatste puntjes op de – i – gezet en aanstaande donderdag is het eerste nummer van NEDwork Spain een feit.

In NEDwork Spain komen alle facetten op het gebied van ondernemen in het algemeen en ondernemen in Spanje aan de orde. Zo blijven Nederlandse en Vlaamse bedrijven, ondernemers en ondernemers in spé op de hoogte van ontwikkelingen, mogelijkheden en trends en doen ze inspiratie op voor hun eigen onderneming onder de Spaanse zon.

Pijlers zijn marketing, sales, financiering, human resources en juridisch advies, maar NEDwork Spain brengt ook persoonlijke verhalen van ervaringsdeskundigen binnen alle mogelijke sectoren, het laatste nieuws over de Spaanse markt en tips & tricks om gezond en met een flinke dosis energie en enthousiasme aan de gang te gaan. Met onder meer aandacht voor boeken, gezondheid en gadgets.

NEDwork Spain is een uitgave van NEDwork Spain S.L. in samenwerking met communicatiebureau Jacobs&Vis. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en wordt per email verzonden. Je kunt je gratis aanmelden voor het tijdschrift door een email te sturen naar [email protected].

Lees ook:NEDwork Spain Magazine nr. 3 nu online!
Lees ook:NEDwork Spain Magazine nummer 2, nú online!
Lees ook:Hoge opkomst presentatie Nedwork Magazine Barcelona
Lees ook:NEDwork Spain en consulaat Barcelona organiseren Women in Business
Lees ook:Hét magazine voor Nederlandstalige ondernemers in Spanje nu online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.