Nieuwsflits: Nederlander opgepakt in Marbella

*In Marbella is een 54-jarige Nederlander aangehouden, op verdenking van seksueel misbruik van twee jonge meisjes. De man wordt ervan verdacht onder meer de dochter van een goede vriend te hebben misbruikt. Hij was goed bevriend met de moeder, nadat de vader van het meisje was overleden. Bovendien wordt hij ervan verdacht de moeder later met de dood te hebben bedreigd, omdat zij aangifte wilde doen bij de politie. Ook wordt hij verdacht van valsheid in geschrifte en hij kwam zowel in Spanje als in Nederland eerder met de politie in aanraking vanwege diefstal, afpersing, geweld, agressie en illegaal wapenbezit.

*Het Amerikaanse bedrijf GreenFuel Technologies gaat in het Spaanse Jerez broeikassen bouwen waarin algen worden gekweekt. Met de bouw is een investering van 92 miljoen dollar gemoeid. De algen worden gevoed met de CO2 die vrijkomt bij cementproductie, en kunnen gebruikt worden voor de productie van biodiesel of verwerkt worden tot veevoer. 

*In Bilbao heeft de politie twee dieven in een woning aangehouden, die er maar meteen waren blijven slapen. De bewoner lag in het ziekenhuis.

Lees ook:Britse kinderen dood aangetroffen op hotelkamer
Lees ook:Spanje arresteert tienerhackers
Lees ook:C en A opent nieuwe vestigingen in Spanje
Lees ook:Ibiza’s frauduleuze hotelpraktijken
Lees ook:Grootste zonnepaneel ooit in Zaragoza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.