Britse kinderen dood aangetroffen op hotelkamer

Twee Britse kinderen zijn afgelopen dinsdag dood aangetroffen in een kamer van hotel Miramar in Lloret de Mar. De moeder van de beide kinderen, eveneens van Britse afkomst, is opgepakt door de politie.

Zij wordt ervan verdacht haar éénjarige zoontje en vijfjarige dochtertje om het leven te hebben gebracht. De kinderen kwamen door verstikking om het leven. De moeder had de receptie van het hotel gebeld om door te geven dat er iets aan de hand was in hun hotelkamer. De receptie waarschuwde de hulpdiensten en ook de politie was snel ter plekke. De kinderen waren op dat moment al dood. Hun lichamen vertoonden geen tekenen van geweld.

De 40-jarige moeder had zich enkele dagen eerder met haar kinderen bij het hotel gemeld. De vader van het gezin was op het moment van het voorval nog in Groot-Brittannië. Hij is direct afgereisd naar Spanje. De moeder zou een brief hebben achtergelaten waarin zij bekent de moorden te hebben gepleegd en waarin zij tevens haar beweegredenen uiteenzet. Op het moment van het schrijven van dit artikel is de officiële toedracht nog niet bekend, omdat de autopsie nog moet worden gepleegd.

Zowel de Catalaanse politie als het Britse consulaat in Barcelona hebben een onderzoek naar de zaak ingesteld.

Lees ook:Jongen dood aangetroffen in koffer
Lees ook:Miniserie: De Zaak Wanninkhof
Lees ook:Huwelijksnacht in de cel
Lees ook:Belgische komt om bij verkeersongeluk in Spanje
Lees ook:Nederlands familiedrama in Serenyia (Girona)

Eén reactie op “Britse kinderen dood aangetroffen op hotelkamer

  1. Bart

    Weer zo´n fijn automatisch ongepast linkje van blog.nl: Twee kinderen dood aangetroffen op een hotelkamer en het woord “hotel” verandert weer automatisch in een linkje naar “weekendjeweg.nl”.
    Toch raar dat daar kennelijk niks aan te doen is…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.