Prinses Letizia brengt bezoekje aan platisch chirurg

De Spaanse kroonprinses Letizia (35), de echtgenote van prins Felipe (40), is onder handen genomen door een plastisch chirurg. Ze zou van de traditionele familievakantie van het Spaanse hof op Mallorca gebruik hebben gemaakt om zich te laten opereren.
Spaanse media hebben foto's van de oude en de nieuwe Letzia vergeleken en zijn tot de conclusie gekomen dat de prinses haar neus spitser en kleiner heeft laten maken. Ze zou ook haar kin hebben laten bijwerken en haar lachrimpels laten verwijderen. Op de foto de 'nieuwe' Letizia.

Het Spaanse paleis heeft toegegeven dat Letizia een bezoek heeft gebracht aan een plastisch chirurg, maar dat de ingreep aan haar neus alleen om gezondheidsredenen is gebeurd. De prinses kampte met 'ademhalingsproblemen' en moest daarom aan haar reukorgaan worden geopereerd, legde een woordvoerder uit. Over het feit dat Letizia's neus na de ingreep opmerkelijk kleiner is en haar kin ronder, daar had het hof geen verklaring voor.

Het is ook niet de eerste keer dat het uiterlijk van de kroonprinses stof voor discussie is in de Spaanse media. Vorig jaar nog werd er gespeculeerd dat Letizia aan anorexia leed omdat ze graatmager was geworden. Het Spaanse hof heeft dat toen ontkend.

Lees ook:Prins Felipe en prinses Letizia in de spotlights
Lees ook:Prinsessenjurken
Lees ook:Gente: Prinses Letizia
Lees ook:Prinses Letizia en haar lange lokken
Lees ook:Spaans prinsenpaar op cover Vanity Fair

Eén reactie op “Prinses Letizia brengt bezoekje aan platisch chirurg

  1. natascha

    lekker belangrijk zeg…het is ook een mens!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.