Prins Felipe en prinses Letizia in de spotlights

Het koninklijk huis heeft n ieuwe fotos laten maken voor het officiele fotoalbum van de Spaanse koninklijke familie. Het gaat om de principes de asturias, Letizia en Felipe. De twee zien er goed uit, maar wel wat nep wordt er al gefluisterd. Doña Letizia had in 2008 al plastisch chirurgie laten uitvoeren op haar neus. Ze lacht, slim van haar, met haar mond dicht om de beugel die ze sinds kort draagt te verbergen. De ogen van het prinsenpaar zijn opvallend van kleur. Op diverse blogs in Spanje wordt dan ook druk gespeculeerd over de bijkomst van Photoshop. En fin, foto’s van het koningshuis anno 2010.

Lees ook:Prinses Letizia brengt bezoekje aan platisch chirurg
Lees ook:Kerst 2008: Geen koninklijk gephotoshop
Lees ook:Gente: Prinses Letizia
Lees ook:Spaans prinsenpaar wil wél op de foto
Lees ook:Michelle Obama op bezoek bij Spaanse koning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.