Juridische tips over wonen en werken in Spanje

Juridische tipsVoor iedereen die geen ingewikkelde onbegrijpelijke juridische taal wil lezen, maar wel op de hoogte gebracht wil worden van de belangrijkste Spaanse wetgeving als het gaat om wonen en werken in Spanje is er het handzame boekje Juridische tips over wonen en werken in Spanje.

Het boekje bevat een verzameling bruikbare juridische tips uit de praktijk. Geen ellenlange lappen tekst, maar beknopte en heldere uitleg over de bijzonderheden van de Spaanse wetgeving.

Het boekje is samengesteld door Mr. Wladimir Nordemann, advocaat te Barcelona. Hij wordt dagelijks geconfronteerd met vaak terugkerende vragen over de Spaanse wetgeving.

De ervaring leert dat vooral nieuwkomers vaak nodeloos het wiel opnieuw moeten zien uit te vinden. Juridische tips over wonen en werken in Spanje beoogt daaraan tegemoet te komen en de lezer in een oogopslag inzicht te geven in de relevante regelgeving.

Het boekje behandelt de verblijfs-en werkvergunning, huren, de makelaar, een huis kopen, zelf bouwen, hypotheken, banken, belastingen, zelfstandig ondernemen, incasso, de volmacht, timeshare, ziektekostenverzekering en erf- en successierecht.

Juridische tips over wonen en werken in Spanje is vanaf heden verkrijgbaar via de boekhandel en webwinkels. Tevens is het te bestellen bij www.emigratieboek.nl.

Prijs: € 12,95

Lees ook:Emigreren tips&tricks
Lees ook:Onroerendgoedmarkt Zuid-Spanje trekt aan
Lees ook:Crisisbibliotheek: reizen door Europa voor weinig geld
Lees ook:Immigrantenaantallen blijven groeien
Lees ook:Aangenaam: de naam is Fluvi (filmpje)

Eén reactie op “Juridische tips over wonen en werken in Spanje

  1. Werken in spanje ?

    interessant! Ga `m zo even bestellen. Degenen die werken in Spanje hebben wel mazzel want met 20 % werkloosheid is het geen pretje lijkt me.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.