Goedkoop en lekker eten in Valencia

Deze week wordt in Valencia een Restaurant Week gevierd. Van 16 tot 22 november zullen de beste restaura nts in Valencia vastgesteld menu’s aanbieden tegen speciale prijzen. De speciale restaurantweek wordt georganiseerd in samenwerking met de Hotel en Catering Business Federation of Valencia. Inwoners en bezoekers kunnen tijdens deze week speciale gerechten proeven van chefkoks als Javier Salvador, Alejandro del Toro em Bernd Knoller- Deze drie koks zijn allen bekroond met een Michelinster. In juni dit jaar werd al eerder een soortgelijke week gevierd en toen namen er 52 restaurants deel die in totaal 6.000 speciale menu’s serveerden voor een totaalbedrag van 180.000 euro. Meer informatie op de website van toerisme Valencia www.valenciacuinaoberta.com

Lees ook:Restaurantweek in Valencia
Lees ook:Een derde van de ‘Eerste Communies’ uitgesteld door economische crisis
Lees ook:Filmmenu in San Sebastián
Lees ook:Culinaire week in de regio Valencia
Lees ook:Corpus Christi: feest en traditie in Toledo

Eén reactie op “Goedkoop en lekker eten in Valencia

  1. Shogun 2

    Been lurking for a while here, guess it’s time to pay my dues and post my first comment^^ Love your blog, keep posting so I have something to do at work lol!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.