Filmmenu in San Sebastián

In de Baskische badplaats San Sebastián vindt momenteel het filmfestival plaats met Brad Pitt als speciale genodigde. Ter ere van het festival introduceren verschillende restaurants in de stad deze week speciale filmmenu’s. Bij Illarra eet je bijvoorbeeld een Pulp Fiction salade of een Ratatouillebroodje. Ook de bodega El Lagar biedt filmmenu’s aan en bij Bar Oquendo eet je tussen de foto’s van filmsterren die hier al eerder aan tafel zaten. In de stijl van ‘cine’ overnachten kan ook, want San Sebastián beschikt tegenwoordig over een heus filmhotel.

Lees ook:Filmhotel in San Sebastián
Lees ook:Horrorweek in San Sebastián
Lees ook:Overnachten als op de filmset
Lees ook:Wijnweken in Huesca
Lees ook:Overnachten op Finca Serrato

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.