Rentree Ruud van Nistelrooij bij Real Madrid

Ruud van Nistelrooij heeft maandagavond na meer dan een half jaar blessureleed zijn rentree gemaakt bij Real Madrid. De Nederlandse aanvaller mocht een kwartier meedoen in de wedstrijd tegen Rosenborg om de Trofeo Santiago Bernabeu. Hij verving Kaka. De ‘Koninklijke’ hield de bokaal voor dit traditionele oefenduel tegen een buitenlandse club in de eigen prijzenkast door de Noren met 4-0 te verslaan. De doelpunten waren van Karim Benzema (2), Lassana Diarra en Raul. Van Nistelrooij begon op de bank met onderen Mahamadou Diarra, die eveneens maanden was uitgeschakeld. Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart waren in afwachting van hun transfer naar de tribune verbannen.

Lees ook:Rafael van der Vaart naar Real Madrid
Lees ook:Real Madrid maakt zich belachelijk
Lees ook:Spaanse voetbalclubs geven bijna half miljard uit
Lees ook:Van der Vaart redt Real Madrid
Lees ook:Ibrahimovic schiet Barça naar winst op Real

Eén reactie op “Rentree Ruud van Nistelrooij bij Real Madrid

  1. Marco Queso

    Real Madrid wil zijn eigen pretpark

    De Spaanse voetbalclub Real Madrid heeft plannen om een pretpark uit de grond te stampen. Het park komt in de buurt van het trainingscomplex in Valdebebas.

    Voorzitter Florentino Perez zou 150 miljoen euro uittrekken voor het themapark, dat helemaal rond de Spaanse club zal draaien. Er wordt verwacht dat er jaarlijks twee à drie miljoen bezoekers op af zouden komen.

    Perez zou ook al contact opgenomen hebben met Peking en Miami, waar hij soortgelijke pretparken wil beginnen. Mogelijk kunnen ze daar binnenkort dus ook hun hart ophalen op attracties rond Cristiano Ronaldo, Kaka en Raul.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.