Bijzondere slaapplekken: El Cielo de Cáñar

El Cielo de CáñarIedere week zal spanje.blog een andere bijzondere slaapplaats uitlichten. Vandaag een logeerplek in het zuiden van Andalusië.
Onder de plaats Granada in de besneeuwde bergketen, ofwel de Sierra Nevada ligt het dorpje Cáñar. Dit kleine plaatsje ligt in het gebied Las Alpujarras, in een dal tussen de bergen in het zuiden van de Sierra Nevada. Hier heerst volledige sereniteit. Met meer schapen dan inwoners (het dorp telt maar liefst 468 dorpelingen) kun je ook geen chaos verwachten. Wie op zoek is naar een mooi hotel tussen de bergen mét zwembad en wil genieten van de uitzichten, een boek en de natuur, is bij El Cielo de Cáñar aan het juiste adres. Dit hotel heeft ruime, lichte kamers en ze hebben allemaal een directe uitgang naar buiten. ’s Ochtends kun je dus zo uit je bed stappen en in je badjas van de ochtendglorie genieten.

Voor mensen die wat meer willen ondernemen, is er ook genoeg te doen. Paardrijden, yoga, mountainbiken, skiën, dit zijn allemaal mogelijkheden in dit bergachtige gebied. Een dagje shoppen in Granada? Deze stad ligt op een uur rijden van Cáñar. Voor meer informatie over dit hotel kun je op de website terecht.

Tekst: Sophie Schiphorst

Lees ook:Er kan weer worden geskied in Spanje
Lees ook:Maak je alvast op voor een skivakantie onder de Spaanse zon
Lees ook:Singlereis naar zonnig Andalusië
Lees ook:Hoe snijd je Spaanse ham?
Lees ook:Overnachten bij Nederlanders: Arroyo de la Greda

3 reacties op “Bijzondere slaapplekken: El Cielo de Cáñar

  1. Beddenwinkel

    Dat ziet er mooi uit. Daar ga ik zeker een een weekje overnachten van de zomer!

      /   Beantwoorden  / 
  2. spanjebloggers

    Ja, erg leuk! Zeker als je even de rust wilt opzoeken!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Escapada

    El Cielo de Cañar is één van de meest bijzondere plekken om te overnachten in Las Alpujarras (Granada). Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van natuurlijke stilte en overweldigende uitzichten. Meer informatie: http://www.escapada.eu/hotel/el_cielo_de_canar

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.