Het slechtste bedrijf van Spanje

mobiele telefoons Woon jij in Spanje en word je bij tijd en wijle helemaal gek van hoe je behandeld wordt door (Spaanse) bedrijven? Dat kun je nu je mening laten gelden. Op Spanjevandaag vond ik het volgende bericht. 

De Spaanse consumentenbond FACUA heeft een verkiezing georganiseerd waarbij stemmers kunnen kiezen wat in hun ogen het slechtste bedrijf in Spanje is. Bij de verkiezing “La peor empresa del año” zijn al namen genoemd van Ryanair, Telefónica, Movistar, Vodafone, Orange en de failliet verklaarde Air Comet. Deelnemers kunnen nog stemmen tot 15 maart aanstaande via de website www.facua.org/lapeorempresa.

De genomineerde bedrijven zijn de al eerder genoemde Ryanair, Air Comet, Vodafone, Telefónica, Movistar en Orange. Zoals te verwachten was is het merendeel actief in de sector mobiele telefonie of internet die, zoals al vaker te lezen is geweest op Spanjevandaag, niet als beste bekendstaan in Spanje. Naast het kiezen van het slechtste bedrijf zijn er nog twee andere categorieën waar stemmers aan mee kunnen doen: de slechtste actie van een bedrijf en de slechtste televisiereclame.

Ben je het niet eens met de genomineerden, laat dan via een opmerking weten wat JIJ het slechtste bedrijf vindt van Spanje …

Lees ook:I-Phone nog voor de zomer verkrijgbaar
Lees ook:Tumult om halfnaakte Ryanair-stewardessen
Lees ook:Spanje betaalt 50 miljoen voor komst van de paus
Lees ook:Air Comet legt het loodje
Lees ook:Ferran Adrià komt met wedstrijd HackingBullipedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.