B&B/Rural Hotel El Molino Santisteban

Naast een eeuwenoude watermolen tussen Málaga en Ronda en dichtbij de stranden van Marbella ligt El Molino Santisteban. Deze combinatie van B&B en landelijk logement is opgetrokken in Andalusische stijl rondom een charmante patio. De ligging is echt idyllisch, tussen de olijf- en sinaasappelboomgaarden en aan een rivier. Er zijn zes ruime kamers, een zwembad, een lommerrijke tuin en vele terrassen met prachtig zicht op de landelijke omgeving. ’s Avonds wordt er op verzoek voor de gasten gekookt en kun je buiten eten of in de oude molenzaal. Voor de kids is er een apart kindermenu. Een topadres voor gezinnen met kinderen, maar ook voor wandelaars, golfers, paardrijders en natuur- en cultuurliefhebbers. Heb je trouwplannen of wil je met een club vrienden op stap? Ook dan kun je in El Molino Santisteban terecht. Het is namelijk ook in zijn geheel te huur.

Eigenaars Madeline Goedkoop en Gerard Sieverts vertellen:
Madeline Goedkoop en Gerard Sieverts leerden elkaar kennen in hun studententijd. Tijdens hun reis om de wereld in 1998 ontstond de wens om zelf een kleinschalig hotelletje te beginnen. Terug in Nederland gingen zij in Haarlem wonen en werden de loopbanen opgepakt. Madeline was met name werkzaam in recruitment/W&S en Gerard in het bankwezen. Ondertussen werd er volop gespaard om de droom werkelijkheid te maken en zette het stel twee kinderen op de wereld, Folkert (2001) en Clementine (2003). Het ging ze voor de wind maar toch bleef de wens om samen een bedrijf te starten bestaan. Hun zoektocht door Spanje bracht hen uiteindelijk naar het zuiden. In hartje Andalusië troffen zij de oude watermolen en een aangrenzend hotelletje. El Molino Santisteban werd in 2007 gekocht op een prachtige plek aan de Río Grande nabij het plaatsje Guaro. Na een intensieve renovatie werden de verhuisdozen in 2009 ingepakt en verliet het gezin de drukte, hectiek en het altijd maar ‘moeten’ in Nederland en openden zij Bed & Breakfast/RuralHotel El Molino Santisteban.

Het nieuwe bestaan en leven in Spanje bevalt vooralsnog heel goed. De kinderen hebben hun draai gevonden en vele, nieuwe vriendjes gemaakt op de plaatselijke dorpsschool in Guaro. Madeline en Gerard werken samen hard maar halen hier veel meer voldoening uit. Er is ook meer tijd en ruimte om met elkaar op pad te gaan en met de kinderen samen te zijn dan in Nederland. Het continu elkaar ‘aflossen’ en het gejakker van school, naar crèche, naar werk is achter hen. Met deze manier van leven hebben zij een prachtig bestaan opgebouwd, dat zij graag met hun gasten delen.

www.hotel-molino.com

Lees ook:Overnachten bij Nederlanders: Casas Rurales La Molineta
Lees ook:Prinses Laurentien presenteert boek in Madrid
Lees ook:De trots van Spanje tijdens de feestdagen
Lees ook:Flamencoartiest Miguel Podeva in Nederland
Lees ook:Halloweennacht in Madrileense dierentuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.