Beste hotels van Europa staan in Valencia

In Valencia in Spanje staan de beste hotels van Europa. Dat blijkt uit vergelijkend onderzoek van beoordelingssite Zoover, waarbij de hotelbeoordelingen van alle grote stedentrip bestemmingen in Europa onder de loep genomen werden.

De hotels in Valencia krijgen een gemiddeld een 8,2 op de schaal van tien als beoordeling. Berlijn en Wenen komen met gemiddeld een 8 op de tweede en derde plaats. Düsseldorf en Barcelon scoren een 7,9 en staan op 4 en 5. Daarmee komen zowel steden in Spanje als Duitsland twee keer voor in de top vijf van beste hotelsteden. Bij de vergelijking betrok Zoover zowel de waardering van 1, 2, 3, 4 en 5-sterrenhotels en de minimale hoeveelheid van hotels in een stad. Verder werd de populariteit van de steden zelf in de slotconclusie betrokken.

Londen onderaan
Londen bungelt onderaan de lijst van 25 hotelsteden in Europa. In de Britse hoofdstad worden de hotels gemiddeld met een een 6.8 beoordeeld, bij een gemiddelde van 6,4 voor de hotelkamer. De 1- en 2-sterrenhotels scoren in Londen gemiddeld rond de 5. Hoewel deze hotels een ruime voldoende scoren voor de locatie, worden service zowel als kamers als onvoldoende beoordeeld. In Brussel kun je ook beter voor een ster meer gaan. Hier scoren hotels met één ster gemiddeld slechts een 3,4.

Bron: ReisGids.nl

Lees ook:De aardige taxichauffeurs van Madrid
Lees ook:De beste Spaanse hotels volgens TripAdvisor
Lees ook:Hotels in Spanje deze zomer stukken goedkoper
Lees ook:Crisisbibliotheek: reizen door Europa voor weinig geld
Lees ook:Twee Spaanse stranden onder de vijf beste van Europa

3 reacties op “Beste hotels van Europa staan in Valencia

  1. Rafael

    Vorig jaar in Valencia geweest, wat een top stad. Alle luxe van de grote stad en toch het strand en de natuur dichtbij. Voor het eerst gereisd met een organisatie genaamd Mundicolor. Zag ook dat je redelijk goedkope tickets kunt krijgen met Transavia. Zeker de moeite waard :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Esmee Hoek

    Valencia, prachtige stad! Een vakantie is zo veel meer waard als de accommodatie goed is, een belangrijk punt waar vakantiegangers vaak op besparen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Tess Zegers

    Ik ga toch liever op vakantie in eigen land! Geen gedoe met taal en cultuur! Wellicht onze zon verwisselen met de Spaanse.. ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.