Op de elektrische fiets in Barcelona

Leuk idee natuurlijk, Barcelona verkennen op de fiets, maar met 30 graden en bergopwaarts, ben je toch blij als je niet al te hard hoeft te trappen. En daar is nu een oplossing voor. De elektrische fiets wint aan terrein in de Catalaanse hoofdstad en vorige week werd de eerste elektrische fietsverhuur voor toeristen gelanceerd. Met de eBike smart tour krijg je bovendien een iPhone mee die je de weg wijst. De fietsen worden aangeboden in zo’n dertig vier-en vijfsterrenhotels in de stad. De kosten? Vijftig euro voor een dag en 35 euro voor een dagdeel.

Lees ook:Fietsvakantiebestemming Mallorca
Lees ook:Fietsen door Cabo de Gata
Lees ook:Elektrische rolstoelverhuur in Benidorm aan banden gelegd
Lees ook:Vrije vogels – Naar Camp Nou op de fiets –
Lees ook:Op de fiets door de Spaanse hoofdstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.