IJsje eten in…Alicante

Alicante wordt in de zomer overspoeld door toeristen en warme temperaturen. Hoog tijd dus voor een ijsje. En waar kun je dat in deze provinciehoofdstad het best bestellen? Bij Helados Verdu, een ijszaak die al decennia bestaat en sinds de jaren zestig in handen is van dezelfde familie. Hier kun je vooral klassiekers krijgen. Vanille en tutti-frutti zijn populair en ook turrón (nougat, waar de provincie om bekend staat) is een aanrader.

Lees ook:Spaanse Spijzen: Turrón
Lees ook:Spaanse kerstspijzen: turrón
Lees ook:Kerstlekkernij uit Spanje: de Turrón
Lees ook:Het mooiste dorp van Spanje: Priego de Córdoba
Lees ook:Lichaam vermiste Mari Luz gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.