Mallorca in de nieuwste reclame Estrella Damm

Een jaar geleden kreeg de Serra de Tramuntana, het gebergte op Mallorca, een plekje op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De hoogste top is Puig Major met 1.445 meter tevens de hoogste bergtop op de Balearen. Het berggebied is vernoemd naar de stevige wind de tramuntana die er vandaan komt. Het gebied is geliefd onder wandelaars en doorgaans valt er meer regen (en sneeuw) en is het er een stuk koeler dan op de rest van het eiland. Genoeg reden dus voor het Spaanse biermerk Estrella Damm om hun zomerreclamespotje op te nemen op het zoneiland. Het nummer “You can’t say no forever” is van de band Lacrosse en kun je hier downloaden.

Lees ook:Serra de Tramuntana op Werelderfgoedlijst Unesco
Lees ook:Video: Ode aan Palma de Mallorca
Lees ook:Sneeuw op Mallorca
Lees ook:Mallorca & Chopin
Lees ook:I’ll be home for christmas….of niet

Eén reactie op “Mallorca in de nieuwste reclame Estrella Damm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.