Finale Davis Cup dit jaar in Sevilla

De finale van de Davis Cup zal dit jaar plaatsvinden in het Spaanse Sevilla. Eerder won Spanje in het Andalusische Córdoba de semifinale. In de finale neemt het land het op tegen Argentinië. De Davis Cup Finale vindt plaats van 2 tot 4 december. Het is de achtste finale waar Spanje aan mee zal doen en de tweede die plaatsvindt in Sevilla. Ook de allereerste Davis Cup finale in 2004 vond plaats in de Andalusische hoofdstad.

Lees ook:De feesten van Córdoba
Lees ook:Stadsfeesten in Jaén
Lees ook:Data Feria de Abril in Sevilla bekend
Lees ook:Sevilla: hot, hotter, hotst
Lees ook:Timelapse Sevilla

3 reacties op “Finale Davis Cup dit jaar in Sevilla

  1. Bart Hubert

    Spanje wint de Davis Cup! In een zinderende finalepartij wint Nadal van Del Potro. Spanje wint van Argentinië en hierdoor voor de vijfde keer het wereldlandentoernooi voor heren.Voor beelden van deze parij, zie de link midden op de homepage van onze website http://www.ecahubert.eu.Overigens: Argentinië won de Davis Cup nog nooit.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bart Hubert

    Excuses, door het woord ‘Overigens’ direct achter onze websitevermelding gaat er iets niet goed. Voor wie de beelden alsnog wilt zien: ga naar http://www.ecahubert.eu en klik op de link ‘Spanje wint Davis Cup 2011 (2:31)’ midden op de homepage.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.