De boekenkast: Wat jouw naam verbergt

De zwangere Sandra ontmoet op het strand van een badplaats langs de Costa Blanca een Noors stel. Zij wordt door hen opgevangen, maar al snel blijkt dat de Noren een duister naziverleden hebben en ook hun omgeving bestaat uit beulen uit de concentratiekampen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Julián is speciaal naar Spanje afgereisd om zijn laatste levenstaak te voltooien: deze mensen te straffen. Het resultaat is een spannende thriller met onverwachte wendingen en vol van psychologische spelletjes. Wat jouw naam verbergt is een aanrader voor wie van spanning houdt. Clara Sánchez raakt met het onderwerp een gevoelige snaar: er zijn nog altijd nazi’s in leven die tijdens de Tweede Wereldoorlog veel kwaad hebben aangericht en nu een fijn leven leiden op andere plekken in de wereld.

Lees ook:Buried nu te zien in Spaanse bioscopen
Lees ook:Win een boekenpakket van Carlos Ruiz Zafón
Lees ook:Uit de boekenkast: Kom in mijn leven
Lees ook:Spaanse filmhit in Nederlandse bioscoop
Lees ook:Zal Spanje de klok een uur terug draaien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.