Filmopnames ‘Vijftig tinten grijs’ in Spanje

Tussen 24 en 28 februari zullen op het Spaanse eiland Tenerife opnames plaatsvinden voor de verfilming van de bestseller Vijftig tinten grijs. Bij de gemeente Granadilla de Abona aan een aanvraag ingediend om te draaien op het strand La Tejita. Het boek Vijftig tinten grijs was wereldwijd een hit, niet in de laatste plaats vanwege de vele seksscènes die in het boek voorkomen. Volgens de filmmakers zijn de opnames die momenteel worden gemaakt nog niet bijzonder seksueel. De seksscènes voor de film worden pas op het allerlaatste moment opgenomen.

Lees ook:Stier raakt Nederlander tijdens stierenfeest
Lees ook:Javier Bardem verliefd op Julia Roberts in verfilming boek Eten, bidden, beminnen
Lees ook:Stieren weten te ontsnappen van filmset Tom Cruise
Lees ook:Nieuwe film: La isla interior
Lees ook:Vaticaan onderzoekt 14 zaken seksueel misbruik Spanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.