Hotel Diamante Beach in Calp wint Europese prijs

Het hotel AR Diamante Beach Spa & Convention Center in Calp is verkozen tot het beste hotel van Europa voor zakelijke congressen en bijeenkomsten.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de reisgidsen Condé Nast Johansens, die onder meer Vogue, GQ, Condé Nast Traveller, Glamour, Vanity Fair en The New Yorker publiceert. De uitreiking vond vorige week plaats in het May Fair Hotel in Londen. Bij de uitreiking wordt met name gekeken naar wat de genomineerden uniek maakt en ervoor zorgt dat reizigers een hele eigen ervaring hebben. Een team van specialisten maakt een selectie van alle hotels die in de gidsen worden opgenomen en bepaalt tevens welke hotels genomineerd worden voor de onderscheiding.

In het hotel beschikken alle ruimten die bestemd zijn voor vergaderingen of conferenties over natuurlijk licht en dat is in het hotelwezen een bijzonderheid. De belangrijkste zaal is de Gran Salón Leonardo de Vinci, waar duizend mensen in passen. Deze zaal is 800 vierkante meter groot en 7,5 meter lang. De zalen Curie, Newton, Copérnico, Pitágoras, Einstein, Ramón y Cajal en Fleming, alle vernoemd naar wetenschappers, maken het aanbod compleet met nog eens 2.000 vierkante meter. Alle zalen zijn bovendien uitgerust met de laatste technologische snufjes.

Het hotel beschikt verder over 285 tweepersoonskamers en ligt op enkele minuten van zee. Het uitzicht over de Middellandse Zee is spectaculair. Het hotel beschikt over twee bekende restaurants, La Scala en La Pérgola, drie zwembaden en een sportcentrum.

Lees ook:Beste hotel ter wereld op Mallorca
Lees ook:Duurste en goedkoopste aangeboden woning in Spanje
Lees ook:Duurste optrekje Spanje: 90 miljoen
Lees ook:Benidorm krijgt hoogste flat van Europa
Lees ook:Torremolinos breidt zich uit in de hoogte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.