Mijn Ibiza van Rutger Castricum

Het boek Mijn Ibiza is geschreven door TV-personality Rutger Castricum, bekend van de zender PowNed. Het boek gaat over het eiland Ibiza, waar Castricum al van kleins af aan komt. Mijn Ibiza is een, soms humoristische, reisgids die gaat over de dingen die Castricum belangrijk vindt als hij op het eiland is, namelijk Ibiza 24/7, welk strand is ok en waar moet je vooral niet gaan liggen? Waar eet je als een miljonair? Ibiza by night en 100 andere onmisbare wetenswaardigheden over de achtbaan die Ibiza heet. Opvallend: zelf verblijft Castricum het liefst in het zuiden van het eiland, ver van de massa’s toeristen.

Lees ook:Nederlandse radio op Ibiza en Formentera
Lees ook:De mooiste plekjes van Ibiza
Lees ook:100% Mallorca, Menorca & Ibiza
Lees ook:Loungen en dansen op vliegveld Ibiza
Lees ook:Fietsen op Ibiza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.